Bli en del av Nordens ledande byrå

PPC och Social

Vi söker associerade konsulter
Till PCC och Social

Gap Year Experience

Har du planer på att ta ett sabbatsår
från skola/studier?

Spring Intern

Älskar du att arbeta med content marketing?

Grafisk Designer

Vi söker en grafisk designer till hösten/vintern 2019

/ Obsidian som arbetsplats

Har du vad som krävs?

För oss spelar det ingen roll vad eller var du har studerat. Det som räknas för oss är att du är motiverad att lära dig i ett högt tempo. Hos Obsidian Digital är vi ständigt på jakt efter personer som brinner för att bli en del av Danmarks starkaste digitala konsulthus och den digitala framtiden.

Hos Obsidian Digital är vi beroende av att du hela tiden utvecklas såväl personligt som yrkesmässigt. Därför utarbetas en personlig utvecklingsplan för samtliga medarbetare när de börjar, som kommer följa personen genom karriären hos Obsidian Digital.

Vad säger våra konsulter?

“Hos Obsidian visas du förtroende och får ta ansvar från första dagen. Du lär dig av de bästa i branschen och har stor möjlighet att prägla din egen arbetsdag”

– Christian Bertelsen, Senior Konsult.

“Jag kom in via Obsidians praktikprogram, och har från dag ett fått möjlighet att få mycket ansvar och lära mig ordentligt om digital marknadsföring på en hög nivå”

– Christian Vestergaard, Senior Konsult.

“Hos Obsidian tar man varandras funktion och arbete seriöst. Från första dagen arbetar man tillsammans och i linje med landets skarpaste inom digital marknadsföring, ett enormt motiverande avstamp för framtiden!”

– Anne Sofie Sjørup, Head of Content.

“Obsidian Digital är fullt av ambitiösa personer, som gemensamt vill ta Digital Marketing till nästa nivå. Kvalitetsrik sparring och socialt fokus, gör det motiverande att gå till jobbet.”

– Anders Qwist, Senior Konsult.

“Som nykläckt student började jag min karriär hos Obsidian, där jag tillträdde en position som Gap Year på Facebook-avdelningen. Sedan dess har inlärningskurvan varit brant, uppgifterna utmanande och arbetsdagen oerhört allsidig och otroligt spännande. Jag har lärt av de bästa i branschen och har nu nöjet att arbeta sida vid sida med dem.”

– Mathias Anker, Analyst.

“Obsidian är platsen där framtiden, nya standarder och utveckling är i fokus. Det är en arbetsplats där den individuellas talanger snabbt uppmärksammas, erkänns och inte minst vidareutvecklas med avsikt att öka standarden bland eliten i en bransch i ständigt tillväxt och förändring. Har du disciplin, gå-på-andan och en ”get shit done”-inställning till ditt arbete, kan allt ske hos Obsidian.“

– Louise Schmidt, Head of e-mail marketing.

 

Vill du veta mer?
Du är alltid välkommen att kontakta oss för en diskussion utan förpliktelser.