Föredrag

Ska vi kickstarta er marknadsföringsinsats online eller har ni behov av en talare till ert kommande seminarium om digital marknadsföring? Då har vi en rad spännande föredrag och upplägg, som ni kan boka till ert kommande evenemang. Vi kan hålla föredrag om allt inom digital marknadsföring, från SEO via AdWords till marknadsföring på sociala medier.

Hos Obsidian Digital har vi anställt några av de bästa specialisterna inom digital marknadsföring. Vi täcker området på ett brett sätt, från övergripande strategier och ner i minsta detalj på områdets många olika specialområden som t.ex. Google AdWords-, Facebook-annonsering och många andra ämnen.

Vi tar oss ut till alla

Vi älskar att ta oss ut och berätta om allt spännande som sker hos oss. Intresset för digital marknadsföring har aldrig varit större och i dessa tider, sker det en massa spännande saker som verkligen gör det nödvändigt för alla att veta lite om hur man tar sig an det. Det gäller både företag, organisationer och alla andra som har ett budskap, varor eller tjänster som de gärna vill sälja online.

Vi tar oss ut till alla, allt från utbildningsinrättningar och verksamheter till seminarier, konferenser och events. Vi kan prata såväl övergripande om ämnen som att gå in på de allra minsta detaljerna. Nivån beror helt på er publik.

Anpassat till det specifika eventet

Våra föredrag är noga anpassade för det specifika eventet. Tillsammans med er avtalar vi noga vad vi ska tala om och tillsammans kommer vi fram till vilken vinkel som är bäst att använda. På så vis kan vi göra föredraget så spännande och intressant som möjligt, för just era åhörare.

Vi tar själva med oss en presentation och dator till eventet och anpassar den gärna till den mall ni använder till det aktuella eventet. Det enda ni behöver stå för är en projektor och att samla ihop åhörare.

Boka oss till ert kommande event

Har ni ett event, eller är verksamheten i behov av mer intern kunskap om digital marknadsföring eller andra relevanta ämnen inom internet och online kommunikation? Kontakta då oss redan idag och boka oss till ert kommande event. Vi ser fram emot att möta er publik!