Sociala medier

Annoncering på sociala medier

Danskar tillbringar i genomsnitt 3,5 timmar om dagen på att vårda sitt sociala kontaktnät via olika sociala medier online. Därmed har de sociala medierna fått en viktigt roll och har dessutom blivit det effektivaste sätten att marknadsföra en affär, ett varumärke, en produkt eller en tjänst.

En allt större del av den danska befolkningen finns representerade på sociala medier. Ungdomar mellan 15-29 år är fortfarande den största gruppen men den äldre delen av befolkningen tar, i allt större stil, också plats på de sociala medierna och således är de med och etablerar nya marknader och målgrupper.

Dina möjligheter på sociala medier

Via sociala medier finns det oändliga möjligheter till försäljning och synlighet online. Hos Obsidian Digital är vi specialister på såväl sociala medier som de sammanlänkande programmen och produkterna vilka skapar störst möjlig potential. Vi erbjuder dig lösningar inom:

Facebook

Facebook är den största och mest använda plattformen inom sociala medier i Danmark såväl som världen över. Facebook är också ett utmärkt sätt för att nå till både befintliga och potentiella kunder. Vi på Obsidian Digital erbjuder därför både konsultation och genomförande av flera olika typer av riktad Facebook-annonsering, för både B2C och B2B-företag. Vi är en officiell Facebook-byrå.

Instagram

Instagram kan göra mycket annat än att bara fungera som en visuell medieplattform. På Instagram finns det möjlighet att rikta bild- och videoannonser till specifika målgrupper, som är relevanta för dig, vilket är ett viktigt steg för att skapa kännedom och trovärdighet bland dina kunder. Dessutom kan du ”hashtagga” (en form för ämnesindelning online) dina inlägg med specifika ord och fraser – något som kan göra målgruppen mindre eller öppna upp och göra den större. Vi på Obsidian Digital kan både hjälpa dig med att starta upp eller optimera din Instagram-annonsering och dessutom används den tillhörande produkten Marquee, som gör att göra att dina annonser når ut bredare.

Linkedin

Linkedin är världens största sociala plattform med fokus på professionellt nätverkande och rekrytering, och är därmed också en kanal som företag inte bör utelämna i sin digitala marknadsföringsstrategi. Hos Obsidian Digital strävar vi alltid efter att uppnå bästa resultat för våra kunder. Vi rekommenderar därför inte alla att använda Linkedin-annonsering, det fungerar istället som ett tillägg för företag som annonserar via Facebook och har en tillräckligt stor målgrupp för att reklam via Linkedin ska få någon effekt.

Snapchat

Snapchat är en plattform som har tagit världen med storm. De flesta tror att Snapchat är reserverat för ungdomar men i själva verket är den största målgruppen på plattformen 30-plussare. Således är Snapchat en reklamplattform som företag kan dra nytta av i sin marknadsföring.

Pinterest

Pinterest är ett av de mindre sociala nätverken – åtminstone här hemma. Det är en social media-plattform som är baserad på bilder, där de olika användarna kan skapa sina egna anslagstavlor. Där kan man ladda upp bilder (pinna) som man tycker är bra eller användbara i vissa sammanhang.

Framtiden är digital

Danskar förbrukar mycket tid på Social medier – och det vill vi naturligtvis dra nytta av! Här på Obsidian Digital tror vi att framtiden är digital.

Det är därför vi specialiserar oss på alla delar inom digital marknadsföring och i detta avseende; hur vi kan få ut mest möjligt av de olika sociala medierna.

Obsidian Digital är eliten inom digital marknadsföring i Danmark och kan erbjuda dig och ditt företag specifika lösningar för att öka er synlighet och därmed både effekten och utbytet på de sociala medierna

Vi ökar din försäljning och dina leads baserat på noggrann analys av själva företaget, produkten eller tjänsten.

Vill du veta mer? Du är alltid välkommen att kontakta oss för ett icke-förpliktande samtal.

Kontakta oss Kontakta oss Ring: 60 73 60 60, skriv: obsidian@obsidian.dk eller fyll i formuläret nedan